Arabian Travel Market geopend in Dubai

De veertiende Arabian Travel Market (ATM) is gisteren geopend in Dubai. Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, voorzitter van Emirates Airline bracht een bezoekje en gaf aan erg blij te zijn met wat hij op de ATM zag.

De show is namelijk een stuk groter dan in voorgaande jaren. Zelfs de boekingen in het Midden Oosten zijn in vergelijking met afgelopen jaar vijf procent gestegen wat aangeeft dat er mogelijkheden zijn voor toerisme in de regio die steeds meer worden benut.

 

Lees ook:Rome bekendste Italiaanse stad
Lees ook:Aantal toeristen wereldwijd op recordhoogte van 842 miljoen
Lees ook:Toerisme Midden-Oosten komt slecht op gang
Lees ook:Topoverleg over toerisme in Noord-Afrika en Midden-Oosten
Lees ook:Egypte trekt weer meer toeristen

Geen reacties // Reageer