Een zomers tripje naar Londen

Elk seizoen is het juiste om een bezoek te brengen aan Londen. Het is alleen jammer dat deze stad te boek staat als prijzig. Om in ieder geval in de accomodatie aan bezoekers tegemoet te komen heeft het Strand Palace Hotel een aantal packages samengesteld voor gasten. Dan zit je voor voor minder geld in een vier sterren hotel in hartje Londen.

Het Summer Break Package is geldig tussen 2 juni en 3 juli. In deze periode kan je een kamer boeken voor 75 pond per nacht inclusief ontbijt. In deze periode is Londen misschien wel het mooist (hoewel kerstliefhebbers natuurlijk de voorkeur geven aan het winterseizoen). Het is in juni en juli lekker weer waardoor je ook optimaal kan genieten van de parken die Londen heeft. In deze periode begint ook de grote zomeruitverkoop. Alles gaat dan 50 tot 70 procent naar beneden in prijs! Alleen daarvoor is het al de moeite waard om in deze maand te gaan.

De Classic Racing Weekends Package is voor de liefhebbers van de Epson Derby (6 en 7 juni) en de Ascot Races (20 en 21 juni). Tijdens deze twee weekenden kan bij het Strand Palace terecht voor 84,50 pond per nacht. Deze raceweekenden zijn op en top Brits en alleen de moeite waard om mensen te kijken. Vooral bij Ascot zie je de ene na de andere aparte hoed voorbij komen! Vanaf het hotel ben je er zo want Waterloo Station ligt op maar vijf minuten lopen.

Voor de autoliefhebber is 22 juli tot en met 4 augustus de tijd om naar de Engelse hoofdstad af te reizen. Dan vindt hier namelijk de Motorshow plaats waar duizenden mensen van over de hele wereld op afkomen. Speciaal hiervoor heeft Strand Palace de London Motorshow Package samengesteld. Voor vanaf 75 pond kan je hier dan logeren met ontbijt en een welkomstpint inbegrepen!

Voor meer informatie kan je ook even kijken op de website: www.strandpalacehotel.co.uk
Houd Travel.blog.nl in de gaten voor meer nieuws over Londen omdat we binnenkort zelf ook een kijkje gaan nemen en dan alle hotspots (de bekende en de wat onbekendere aanraders) voor je op een rij zullen zetten!

Lees ook:Het Strand Palace Hotel van Londen
Lees ook:Weekendtrip Londen honderd euro goedkoper dan vorig jaar
Lees ook:Londen goedkoper dan ooit
Lees ook:Vliegen met Air Asia X van Londen naar Kuala Lumpur loont alleen in juli en augustus
Lees ook:Prijzen hotel Wimbledon extreem duurder dan normaal

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Een zomers tripje naar Londen

  1. Pingback: Winkelen in Londen: Topshop aan Oxford Street | Travel