Oranje kampioen? Gratis vakantie!

Topic Travel heeft een leuke EK actie. Als Oranje kampioen wordt, wint iedereen die een vakantiehuis bij ze heeft geboekt voor 18 juni met aankomst in eind juni, een gratis vakantie van 250 euro! 

 

De huizen liggen in Frankrijk, Spanje, Italië, Tsjechië en Kroatië. Wint een van deze landen? Dan krijgt je ook een prijs namelijk € 25. 

En zodat niemand een EK wedstrijd hoeft te missen, hebben alle huisjes kabel. Van te voren is aan te vragen welke netten er aanwezig zijn. Kijk voor meer info op www.topictravel.nl

Lees ook:Reisaanbieders adverteren met EK
Lees ook:Center Parcs Port Zélande heropend na metamorfose
Lees ook:Sky Europe aanbieding: 2 tickets voor de prijs van 1
Lees ook:Beckhams betalen bijna 3 ton voor vakantie van 11 dagen
Lees ook:IGlamping 2 online

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Oranje kampioen? Gratis vakantie!

  1. J. de Vries

    Nou, we hebben de vakantiehuizen straks voor het uitzoeken. Jammer dat we bij Topic tijdens het EK in een vakantiehuis moeten zitten en we met het uitblijven van het kampioenschap dubbel met lege handen staan (geen kampioen en geen korting).

    Dan ga ik voor de aktie van OUT! Vakantiehuizen op http://www.out.travel. Zij geven korting per doelpunt van Oranje en verdubbelen de stand in geval van een kampioenschap. En je mag overal boeken voor heel 2008.

      /  
  2. Loes Coelen

    Nou, na het succes van gisteravond begin ik toch ook echt te geloven in die EK actie van Out Vakantiehuizen! Ik ga vast een beetje snuffelen op out.travel!

      /  

Comments are closed.