De leugens van China tijdens de Olympische Spelen

Al gehoord van het meisje dat zong tijdens de openingsceremonie in Peking? Dat was dus playback. De echte zangeres werd te lelijk geacht om boegbeeld van China te zijn. Dit is slechts een van de vele leugens die China de wereld tijdens de Spelen voorschotelt.

De beelden van het vuurwerk? Van te voren opgenomen. Reden hiervoor was zogenaamd dat het te gevaarlijk zou zijn voor de cameraploeg. Maar filmen van een afstand, kan toch niet zo verkeerd gaan? Reden was gewoon dat de Chinezen bang waren dat er iets mis zou gaan en wilden een live show niet riskeren.

De Chinezen zijn als een gek aan het opruimen geweest. Maar er is maar zoveel wat je kunt doen. Zoals je op deze foto kunt zien, bouwen ze simpelweg een muurtje zodat mensen uit het westen niet geconfronteerd hoeven worden met erbarmelijke omstandigheden van China en haar volk. Prima opgelost toch! 

Tot slot is er nog de kwestie van de leeftijd van de Chinese deelnemers. Op het gymnasiasten team zitten twee meisjes die eigenlijk 14 zijn, maar een vals paspoort hebben gekregen waarop staat dat ze 16 zijn. En reken maar dat ze slaag krijgen als ze niet aan de haal gaan met een gouden plak!

Lees ook:Chineze toeristen enorme bron van inkomsten
Lees ook:“Whele do you come flom?” Verbod op slecht Engels spreken in China!
Lees ook:De beste wensen voor 4707! Het is Chinees Nieuwjaar
Lees ook:De beste wensen voor 4705! Het is Chinees Nieuwjaar
Lees ook:China geeft in beslag genomen bijbels terug

Geen reacties // Reageer