3 dagen in luxe 4-sterren hotel voor 59 euro

Heb je zin om nog even een paar dagen vrij te nemen? Kijk dan eens bij het aanbod van Inpakken & Wegwezen. Die hebben deze week weer verschillende aanbiedingen waaronder 3 dagen genieten van een vier sterren hotel voor nog geen zestig euro.

Een van deze aanbiedingen betreft twee nachten in een hotel in Sauerland. Net over de grens met Duitsland maar wel echt in een heel andere omgeving. En beter nog, er is genoeg te doen om de minibreak leuk te maken. Je kunt gebruik maken van sauna en zwembad en er zijn tennisbanen en een golfcourse. Wie zich wil laten verwennen krijgt korting op een gezichtsbehandeling.

Kijk hier voor deze en andere aanbiedingen die Inpakken en Wegwezen op dit moment heeft.

 

Lees ook:3-daagse minivakantie slechts E 69,-
Lees ook:Ski vakantie voor 300 euro inclusief skipas
Lees ook:Zonvakanties vliegtaxvrij
Lees ook:Nu alvast je kerstarrangement inboeken
Lees ook:Goedkope vakantieaanbiedingen in oktober bij GoBest

Geen reacties // Reageer