KLM lanceert digitale instapkaart op mobiele telefoon

KLM-passagiers kunnen sinds 4 september hun instapkaart op hun mobiele telefoon ontvangen. KLM werkt hierin samen met Air France. Het zal uitgeprobeerd worden op de route Amsterdam en Parijs.De elektronische instapkaart op het mobieltje bevat alle informatie die ook op een 'gewone' instapkaart staat. Het inchecken zou hierdoor een stuk makkelijker moeten zijn voor passagiers. De code die je krijgt, kan ook gebruikt worden in onder andere de lounge en bij de bagageafgifte.

Lees ook:Test op Schiphol: Snel en eenvoudig aan boord via gezichtsherkenning
Lees ook:Easyjet weigert laatkomers op Londen Gatwick
Lees ook:KLM vlucht omboeken via Twitter en Facebook
Lees ook:Nieuw op tv: Van A naar B
Lees ook:Nieuw bij KLM: Inchecken via Facebook Messenger

Geen reacties // Reageer