KLM lanceert digitale instapkaart op mobiele telefoon

KLM-passagiers kunnen sinds 4 september hun instapkaart op hun mobiele telefoon ontvangen. KLM werkt hierin samen met Air France. Het zal uitgeprobeerd worden op de route Amsterdam en Parijs.De elektronische instapkaart op het mobieltje bevat alle informatie die ook op een 'gewone' instapkaart staat. Het inchecken zou hierdoor een stuk makkelijker moeten zijn voor passagiers. De code die je krijgt, kan ook gebruikt worden in onder andere de lounge en bij de bagageafgifte.

Lees ook:KLM vlucht omboeken via Twitter en Facebook
Lees ook:Gemakkelijk reizen naar Scandinavië met Scandlines
Lees ook:KLM: op Schiphol gestrande passagiers als eerste aan boord van vluchten naar Shanghai, Dubai en New York
Lees ook:Met je mobieltje inchecken bij Air Berlin
Lees ook:Leuke aanbiedingen bij Vertrek Direct

Geen reacties // Reageer