Turks hotelpersoneel ontslagen wegens te veel affaires met gasten

Vakantieliefdes kunnen ontstaan tussen gasten van een hotel en het personeel. Maar voor de manager van het Image Hotel in Marmaris (Turkije) was de maat vol. Zij heeft al haar mannelijk personeel onslagen omdat het de spuigaten uitliep.De druppel was voor de manager toen de barman met een Britse hotelgaste het toilet uit kwam lopen na een vluggertje. Voorlopig gaat het aanpoten worden voor het resterende personeel. Met zijn vieren moeten de overgebleven vrouwen het zien te klaren.

Lees ook:Dronken vrouwen wilden vliegtuigdeur openen
Lees ook:Vrouwen gearresteerd na sekswedstrijd
Lees ook:Bouw megabordeel en hotel in 1 in Wenen van start
Lees ook:Daklozenopvang Glasgow scoort tijdelijk goed op TripAdvisor
Lees ook:Sexende stewardess in Bobo’s in the Bush

Geen reacties // Reageer