Vliegtuigen kunnen niet landen, verkeersleider slaapt

Twee vliegtuigen moesten van de week een half uurtje rondvliegen boven de luchthaven van het Griekse eiland Lesbos. Reden hiervoor was dat de luchtverkeersleider van dienst zich had verslapen.Er was op dat moment niemand om de toestellen te laten landen waardoor de piloten verteld werd om dan maar een paar rondjes te vliegen. Een andere verkeersleider werd gebeld om te zorgen dat ze na een half uur toch konden landen.

Lees ook:Vliegtuigen uitgeweken naar Rotterdam door crash op Schiphol
Lees ook:Aswolk kan vliegtuigen voorlopig nog ernstig beschadigen. Mogelijk meer noodlandingen.
Lees ook:Vliegtuig breekt na harde landing
Lees ook:Piloten neergestort Spanair toestel stonden op punt te gaan staken
Lees ook:Eekhoorn dwingt vliegtuig te landen

Geen reacties // Reageer