Antwerpen promoot zichzelf als shoppingstad bij uitstek

De Belgische stad Antwerpen wil zich steeds meer profileren als ultieme shopstad en dat is goed nieuws voor de winkelliefhebbers onder ons. De campagne met als slogan Shoppen in Antwerpen. In 't stad vind je alles loopt van 8 november tot 7 december.De nieuwe website shoppeninantwerpen.be laat je alvast kennis maken met het shopgedeelte. Hier vind je een overzicht van alle winkels in de verschillende stadsdelen. Kun je dat van te voren goed inplannen waardoor je geen tijd verdoet met in de verkeerde wijk rondneuzen!

Lees ook:Vintage shoppen: de beste adressen
Lees ook:Capitool reisgids Barcelona & Catalonië
Lees ook:Easyjet wintervluchten nu verkrijgbaar
Lees ook:Tips in Birmingham
Lees ook:Laatste weekend kermis in Antwerpen

Geen reacties // Reageer