Thomas Cook en TUI geven gratis brandstof prijsgarantie

Goed nieuws voor reizigers die graag goedkoper uit zijn! Thomas Cook Nederland en TUI geven hun klanten tijdelijk voor alle vluchten een gratis brandstof prijsgarantie. Thomas Cook belooft dit hun klanten tot 1 februari, TUI tot de 28e van die maand.

Dit geldt voor alle vluchten wat de bestemmingen ook zijn die voor 1 februari 2009 worden geboekt bij Neckermann en Vrij Uit met vertrek vanaf 1 april tot en met 31 oktober 2009. Hiermee zorgen ze er voor dat klanten niet later de rekening van de brandstof er bovenop krijgen. Hiermee haakten de bedrijven in op de irritatie die daarover bij hun klanten was ontstaan. Voor mensen die van plan waren om een vlucht te boeken, betekent dit een meevaller. En voor anderen is het misschien een extra reden om eens te kijken wat ze in de aanbieding hebben!

Lees ook:Persoon Thomas Cook krijgt gratis reisje Parijs
Lees ook:Belg boekt luxereis voor 4 euro
Lees ook:Touroperators verlagen prijzen door dalende olieprijs
Lees ook:Belgen kiezen voor zon in de winter
Lees ook:Nederlandse toeristen teruggehaald uit Tunesië

Geen reacties // Reageer