Cuba gaat zich op toerisme richten

Cuba gaat zich meer dan ooit richten op het bevorderen van toerisme en is daarom het gastland van de Vakantiebeurs in 2009. Sinds het aftreden van Fidel Castro wil de politiek zich van een andere kant laten zien. Daarom zal er alles aan gedaan worden om meer dan vroeger, het toerisme naar het eiland te bevorderen.

De Vakantiebeurs welke van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari 2009 plaats vindt, zal de tradities van het land in het zonnetje zetten. Uiteraard zal dit gepaard gaan met veel zang en dans waarbij de bekende salsa en rumba ritmes die met het eiland geassocieerd worden, centraal staan. Ook de bekende Cubaanse sigaren komen hierbij aan bod.

Houd Travelblog in de gaten voor meer info over Cuba de komende maanden.

Lees ook:reizen met een deadline
Lees ook:Win een reis naar het WK voetbal in Zuid Afrika voor jou en 5 vrienden! Dans de Diski
Lees ook:Cuba, nu heen gaan of juist niet?
Lees ook:13.000 toeristen op Cuba vluchten voor Ike
Lees ook:Amerikanen mogen weer reizen naar Cuba

1 Reacties // Reageer

One thought on “Cuba gaat zich op toerisme richten

Comments are closed.