Sneeuwtreinen gaan 18 december rijden

De Ski-Trein en de Alpen Expres van Euro-Express Treincharter vertrekken op vrijdag 19 december weer met de eerste enthousiaste wintersporters van het seizoen. Zij gaan naar de sneeuwgebieden in de Alpenlanden om te genieten van de sneeuw en naar hartelust te skiën.

De treinen brengen de sneeuwenthousiasten naar de ski gebieden van Italie en Oostenrijk waar deze de kerstdagen vervolgens kunnen vieren. De treinen Alpen Expres en de Ski-Trein vertrekken vanaf Utrecht Centraal iedere vrijdag naar de sneeuwbestemmingen. Ze blijven rijden tot en met 13 maart. Vanwege de grote drukte in februari worden er extra treinen ingezet. Van de kredietcrises is onder de wintersportliefhebbers dus weinig van te merken. Kijk voor meer info op www.alpenexpres.nl of www.skitrein.nl voor meer informatie.

Lees ook:Sneller naar Antwerpen dankzij nieuwe spoortunnel
Lees ook:Eurostar treinen rijden weer door Kanaaltunnel
Lees ook:Eurostar overstelpt voor Tweede Kerstdag
Lees ook:Drukte Europese wegen verwacht tijdens Paasdagen
Lees ook:Hevig onweer zet Côte d’Azur zonder elektriciteit

Geen reacties // Reageer