ANWB: Kans op kerstfiles in buitenland

De ANWB waarschuwt Nederlanders die tijdens de kerstvakantie op vrijdag 19  en zaterdag 20 december naar het buitenland gaan, te maken krijgen  met files op de buitenlandse wegen. De verwachting is dat er vrijdag op de wegen 100 km file zal staan.

Dit jaar gaan meer dan 800.000 mensen met vakantie. Meer dan de helft zal hiervoor naar het buitenland gaan. De belangrijkste buitenlandse bestemmingen zijn Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en België.Vooral in Zuid-Duitsland en Oostenrijkzal het erg druk worden, verwacht de ANWB.

Lees ook:Honderden kilometers file in Frankrijk
Lees ook:Miljoen Nederlanders op wintersport
Lees ook:Komende zaterdag zwarte zaterdag
Lees ook:800.000 Nederlanders gaan op kerstvakantie
Lees ook:ANWB verwacht dat 2,3 miljoen kampeerders naar het buitenland gaan

Geen reacties // Reageer