Jumbo omgebouwd tot hotel op luchthaven in Zweden

Wat doe je met een oude jumbojet die niet meer gebruikt wordt om mee te vliegen? Die bouw je om tot hotel! Dat is gebeurd met een toestel op de luchthaven Stockholm-Arlanda welke bedoeld was voor de sloop.

Het aparte hotel zal 15 januaride deuren openen. In totaal telt het 25 kamers. Het hotel (www.jumbohostel.se) is een idee van de Zweedse ondernemer Oscar Diös. De gasten die in normale kamers logeren, moeten wel de badkamers delen door de geringe oppervlakte. Als je een suite neemt, hoef je dat niet.

Lees ook:Twee prestigieuze awards voor designhotel Lone in Istrië
Lees ook:Duurste hotelkamers ter wereld
Lees ook:Muziekhotel, waar je bij de roomservice gitaren kunt bestellen
Lees ook:Eerste Four Seasons opent in India
Lees ook:Hotel vernoemt suite naar trouwe gasten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jumbo omgebouwd tot hotel op luchthaven in Zweden

  1. Mies

    Goed idee, zo’n hotel!

      /  

Comments are closed.