Eindhoven Airport verwerkt recordaantal passagiers

De Nederlandse luchthaven Eindhoven Airport heeft dit jaar een recordaantal passagiers verwerkt. Met 1,63 miljoen zitten ze op vijf procent meer dan in 2007. Ook het aantal vluchten is toegenomen met drie procent.

Veel mensen weken uit naar Eindhoven om daarvandaan met onder meer Ryanair goedkoper te vliegen. Toch stopte de luchthaven door de slechte economische vooruitzichten de lijndienst naar bepaalde bestemmingen. Het afgelopen jaar werd er dan ook geen nieuwe bestemming toegevoegd.

Lees ook:Eindhoven Airport minder passagiers door vliegtaks
Lees ook:Ryanair stationeert Boeing 737-800 op Eindhoven Airport
Lees ook:Ook een goed jaar voor Groningen Airport Eelde
Lees ook:Nederlanders vliegen via Belgie
Lees ook:Goedkoop vliegen via Brussel

Geen reacties // Reageer