Ontsnapte kangoeroe mengt zich onder schaatsers

Je hoeft niet naar Australie om sommige dieren in het wild te zien! Schaatsers op de Bergse Achterplas in Rotterdam keken gisteren vreemd op toen zich een kangoeroe onder de mensen op het ijs bevond. Het dier genaamd Wally was uit een recreatiepark ontsnapt en hopte verdwaasd over het ijs.

Dat beviel het dier helemaal niks. Na de schrik werd het dier weer teruggebracht naar haar verblijf. Op een eilandje in het Plaswijckpark leven vijf kleine kangoeroes, ook wel wallabies genoemd. Door het ijs konden de dieren nu ‘ oversteken’  alleen hadden ze daar eerder nooit de behoefte toe gehad.

Lees ook:Haai duikt op in zwembad
Lees ook:Stier stormt motelkamer binnen
Lees ook:Australië in de ban van babywalvis
Lees ook:Bereid je eigen eten; slacht je eigen dier
Lees ook:Giraffe valt dronken studenten aan

Geen reacties // Reageer