Easyjet reageert fel tegen bezuinigingen Schiphol

Lowcost airline easyJet reageerde van de week erg fel op de bezuinigingen en het aangekondigde banenverlies bij Schiphol. Zij zeiden dat het volledig te danken is aan de vliegtaks en ‘de discriminatie van iedereen die niet tot de Air France/KLM groep behoort’.

Op luchthaven Schiphol zullen honderden banen verdwijnen over het komende jaar. Gedwongen ontslag wordt daarbij niet uitgesloten. Easyjet pleit voor de afschaffing van de eco tax die 1 juli vorig jaar werd ingevoerd. Hierdoor kozen veel meer mensen om via Belgie of Duitsland te vliegen.

Lees ook:Nederlanders vliegen via Belgie
Lees ook:Easyjet breidt vluchten Brussel uit
Lees ook:Schiphol verlaagt tarief luchthaven met 3,60 euro per passagier
Lees ook:Spectaculaire kortingen bij EasyJet
Lees ook:Eindhoven Airport minder passagiers door vliegtaks

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Easyjet reageert fel tegen bezuinigingen Schiphol

  1. Jeroen Bouwman

    Easyjet heeft volstrekt gelijk.. Achterlijke vliegtax, schatkast spekken om vervolgens weer allerlei domme uitgaven mee te doen.. Ze gaan bij dit cabinet er even aan voorbij dat het verlies van 1000+ banen ook weer veel geld kost.. Lekkr je eigen luchthaven uit de markt pesten.. heeeeeel slim.. z.s.m. afschaffen die tax !

      /  

Comments are closed.