Weekendtrip Londen honderd euro goedkoper dan vorig jaar

Door de daling van de pond is een stuk minder kwijt dan vorig jaar. Dat kan meteen al honderd euro schelen als je met twee personen twee nachten in de Britse hoofdstad verblijft. Verder kun je uiteraard meer kopen voor je euro’s dan ooit tevoren.

Vooral de dure hotels hebben verschillende package deals waardoor je leuker en goedkoper in Londen verblijft. Kaartjes voor het theater zijn ook stukken goedkoper geworden. Travelblog nam eerder deze maand al de proef op de som en kwam inderdaad tot de conclusie dat een bezoek aan Londen inderdaad erg goedkoop is geworden. Deels door de lage pond en deels door de recessie waardoor sommige prijzen zijn gehalveerd.

Lees ook:Londen goedkoper dan ooit
Lees ook:Pond is nog maar 1,10 waard
Lees ook:Pond maakt kerstshoppen in Londen dit jaar leuker
Lees ook:Een zomers tripje naar Londen
Lees ook:Eerste kaartje gratis bij Cardagram

Geen reacties // Reageer