Coca Cola gaat Venetië sponsoren

In Italië is opschudding ontstaan omdat Coca-Cola de Venetië gaat sponsoren. Coca Cola zal vijf jaar lang de stad voorzien van 2,1 miljoen euro aan snacks en frisdrank. Overal in de stad zullen automaten komen te staan.

De Italiaanse kranten vonden het maar niks omdat het stadsbeeld ontsierd zou worden door de automaten. Maar de Burgemeester gaf aan dat de stad geld hard nosig heeft om het artistieke erfgoed te waarborgen.

Het contract zal deze week worden getekend.

Lees ook:Brugge krijgt een Biermuseum op de Markt
Lees ook:Floortje Dessing onzeker over leven na dit contract
Lees ook:Stewardess Ryanair noemt Bari ‘maffiastad’
Lees ook:Georgië plaatst fontein met alcohol voor toeristen
Lees ook:Toeristen haken af na crash Turkish Airlines Schiphol

Geen reacties // Reageer