Vlaming ontsnapt aan dood bij slangenshow Egypte

In het Egyptische El Gouna worden, net als in de rest van het land, vaak slangenshows gegeven om de toeristen te imponeren. Maar een show in een hotel van El Gouna werd een Vlaamse toerist bijna fataal. Zij werd namelijk uit het publiek gehaald om de slangenbezweerdster te helpen bij de show. Alleen had de slang geen zin om op te treden.

De Vlaamse kreeg net van de bezweerdster een giftige cobra om vast te houden voor het volgende deel van de show, toen de slang zijn tanden stak in de tong van de slangenbezweerdster. De 25-jarige vrouw overleed ter plekke. De Vlaamse werd niet gebeten.

Lees ook:Man probeert 700 slangen vliegtuig in te smokkelen
Lees ook:Slang lift 700 kilometer mee
Lees ook:Afrikamuseum vanaf morgen elke dag geopend
Lees ook:Lastige passagier vastgeplakt in vliegtuig
Lees ook:Bizar ritueel: baby vecht met cobra!

Geen reacties // Reageer