Mexicaanse griep treft ook Zwitserland en Peru

Steeds meer landen melden dat er gevallen van de Mexicaanse griep bekend zijn. Meestal ontstaat deze doordat mensen een reis hebben ondernomen naar Mexico. Vandaag werd bekend dat er ook in Peru en Zwitserland gevallen zijn.

De Zwitserse patiënt, die net terug was van een reis uit Mexico. ligt in een ziekenhuis in de stad Baden, vlakbij de Duitse grens. In Peru is een Argentijnse vrouw na een bezoek aan Mexico besmet met het H1N1-virus. op het vliegtuig terug naar huis werd ze ziek waardoor het vliegtuig besloot een tussenlanding te maken.

Lees ook:Mexicaanse griep ook in Thailand en Cuba
Lees ook:Drie doden bij crash F-18 op woonwijk in San Diego
Lees ook:Groepsreizen Peru & Bolivia Singlereizen Peru & Bolivia Rondreizen Peru & Bolivia
Lees ook:Naaktzones ingesteld in München
Lees ook:Moeizame evacuatie Machu Picchu: nog 1900 toeristen vast, velen worden ziek!

Geen reacties // Reageer