Bagagepersoneel Parijs weigert vlucht Mexico uit te laden

Bagagepersoneel op de Parijse luchthaven Orly heeft geweigerd vliegtuigen uit Mexico en Spanje uit te laden omdat zij bang zijn om besmet te raken met de Mexicaanse griep. Door hun weigering kregen veel passagiers te maken met vertraging in Parijs.

Het personeel weigerde de bagage af te handelen van een vliegtuig uit Cancun dat gisteren om 16.50 uur op Orly landde. Vervolgens weigerden ze de toestellen die vanuit Spanje op de  luchthaven landden te ontladen.

Eerder weigerden piloten en stewards van Air France naar Mexico te vliegen.

Lees ook:Eerste airline voor pelgrims
Lees ook:Vliegveld Bangkok weer open
Lees ook:Voorzorgslanding Japans vliegtuig op Schiphol
Lees ook:Vliegtuigen uitgeweken naar Rotterdam door crash op Schiphol
Lees ook:Vliegtuig blijft aan grond door vogeltje

Geen reacties // Reageer