Slechtste hotel staat in Amsterdam

Het slechtste hotel ter wereld is het Hans Brinker Hotel in Amsterdam. Tenminste, als we de meesterlijke reclamevideo (zie hieronder) van dit hotel mogen geloven. In plaats van opscheppen over wat het hotel wél heeft, vertelt het hotel waar het allemaal aan ontbreekt. Het resultaat van deze eerlijkheid: zoveel reserveringen dat het hotel zelfs in het laagseizoen voor maar liefst 80% vol zit.

‘Accidentally eco-friendly’
Alles moet tegenwoordig milieuvriendelijk en groen zijn. Hierop inhakend laat de onderstaande promotievideo zien hoe het Hans Brinker Hotel ‘accidentally eco-friendly’ is geworden: er zijn geen liften, je airconditioning is het raam, er komt een miezerig straaltje uit de douchekop en het licht doet het niet. In het bijbehorende eetcafé krijg je restjes van andere gasten. Ook ontbreekt het aan een fitnesszaal en een spa. Een quote uit de video: ‘Leave the towel on the rack: we won’t wash it. Leave the towel on the floor: we still won’t wash it.’

Lees ook:Hans Brinker niet het slechtste hotel van Nederland!
Lees ook:Slechtste hotel ter wereld voert briljante reclamecampagne
Lees ook:grappig: De rol van een handdoek voor een lifter…
Lees ook:Best bekeken posts Travel.blog.nl 2013
Lees ook:Hotels; wat houden die sterren nou eigenlijk in?

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Slechtste hotel staat in Amsterdam

  1. Pingback: Rotterdams café ‘beste ter wereld’ | Travel