Winnaar droombaan weet niet op welk eiland hij zit

Ben Southall is de jongeman met ‘de beste baan ter wereld’. Hij mag 6 maanden lang eilandbewaker op het Australische Hayman Island zijn. Kort geleden was hij nog in het nieuws omdat hij een grote zeurkous zou zijn. En nu slaat onze Ben alwéér een modderfiguur: hij blijkt namelijk moeite te hebben om de naam van het eiland te onthouden.

Ben en zijn grote Twitter
Op zijn tweede dag op het eiland vond Ben het leuk om een berichtje de wijde wereld in te sturen. Via Twitter, uiteraard. In zijn ‘tweet’ had hij het echter niet over Hayman Island maar over ‘Hayward’ Island. Misschien had hij het woord wayward in zijn hoofd, dat wispelturig of obstinaat betekent?

Het mysterie van Hayward Island
Wij zullen het nooit te weten komen, want Tourism Queensland kwam er al gauw achter en vroeg Ben binnen anderhalf uur om zijn fout te corrigeren. Gelukkig waren er genoeg oplettende internetters die een screenshotje maakten, zodat we tot op de dag van vandaag ons hoofd kunnen schudden over de kerel die ons die droombaan afpikte.

Lees ook:Droombaanwinnaar te druk om te werken
Lees ook:Skomer Island; de nieuwe best job in the world?
Lees ook:“The best job in the world” eindigt in een nachtmerrie
Lees ook:Privé-eiland te koop, kosten 3 miljoen
Lees ook:Nederlandse in ‘foute’ TV-reclame voor Queensland (video)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Winnaar droombaan weet niet op welk eiland hij zit

  1. Pingback: Droombaanwinnaar te druk om te werken | Travel

  2. Pingback: Nederlandse in ‘foute’ TV-reclame voor Queensland (video) | Travel