Onbereikbaar paradijs: Palau (video)

Weet jij waar Palau ligt? Laat mij je helpen: 800 kilometer ten oosten van de Filippijnen, plompverloren in de Stille Oceaan. Een paradijs bestaande uit 300 broccoli-eilandjes, waarvan er maar 9 bewoond zijn.

Duikparadijs
Boven water is Palau al een prachtig land, maar onder water is het eilandenrijk helemáál spectaculair. De meeste toeristen die dit land bezoeken (en dat zijn er al weinig) zijn dan ook duikers. Het koraal is hier nauwelijks aangetast door vervuiling en andere duikers en de variëteit aan fauna is ongelooflijk. Op de volgende video kun je eventjes wegdromen naar een paradijs dat je waarschijnlijk nooit in je leven zult bezoeken…

Lees ook:Nog maar 8% van riffen Caribbean bedekt met koraal
Lees ook:Reuzeninktvissen vallen duikers aan
Lees ook:Vermiste duiker zwemt 20 kilometer naar kust
Lees ook:Koraal bij Australië in 27 jaar gehalveerd
Lees ook:Bonaire verkozen tot beste duikspot ter wereld

Geen reacties // Reageer