Reuzeninktvissen vallen duikers aan

Duizenden reuzeninktvissen terroriseren duikers en badgasten bij de stranden van San Diego. De vleesetende monsters, die normaalgesproken in diep water bij Mexico bivakkeren, lijken nu voor mensenvlees te gaan.

Duikers aangevallen
De reuzenoctopussen in kwestie kunnen tot wel 1,5 meter groot worden en 45 kg wegen. Meerdere duikers zijn al door de dieren aangevallen. “Ik trapte hard van me af,” zegt Shandra Magill nadat zij van achteren werd gegrepen. “Het eerste wat je denkt is: overleef ik dit?”

Andere duikers mijden het water voorlopig. “Ik ga het water niet in, om dezelfde reden dat ik in het Serengetipark ook niet op een groep leeuwen afloop,” vertelde lokale duiker Mike Bear aan Associated Press.

Lees ook:Vermiste duiker zwemt 20 kilometer naar kust
Lees ook:Duiker ontsnapt uit haai
Lees ook:Onbereikbaar paradijs: Palau (video)
Lees ook:Toeriste in levensgevaar na aanval zwerfhonden
Lees ook:Olifant doet aan toeristje slingeren

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Reuzeninktvissen vallen duikers aan

 1. Seychellen

  ik zeg: pasta di pulpo!

    /  
 2. André Auteur

  Als je eten naar je toe komt zwemmen, moet je er inderdaad niet voor wegrennen!

    /  
 3. Pingback: Nu ook zeehondeninvasie in San Diego | Travel

 4. Frank

  ik vind inktvisringen lekker!!!!!

    /  
 5. Duikvakantie

  Dat is dan een duikvakantie om nooit meer te vergeten zeg. Ik ben blij dat ik dat nog niet heb meegemaakt op de Malediven.

    /  
 6. Octavio

  travel.blog.nl, how do you do it?

    /  

Comments are closed.