Vermiste duiker zwemt 20 kilometer naar kust

Een vermiste duiker is in Egypte op eigen kracht terug naar de kust gezwommen. Hij maakte deel uit van een viertal Russische duikers die na een duik bij Marsa Alam niet meer terugkeerden. De andere drie duikers werden even later uit het water gevist.

Sterke stroming
Vitaly Ivanov kwam met drie kameraden in een sterke stroming terecht. Hij vond hen niet meer terug en besloot richting de kust te flipperen. Daar werd hij opgevangen door ambulancepersoneel. De andere duikers zijn ook naar het ziekenhuis gebracht. Ze waren in totaal een nacht lang zoek.

Haaien

Het viertal maakte deel uit van een zeskoppige groep duikers. Twee duikers kwamen zonder problemen boven. Het gebied is erg in trek bij duikers die verschillende soorten haaien in hun natuurlijke omgeving willen observeren.

Lees ook:Reuzeninktvissen vallen duikers aan
Lees ook:Haaien en dode vissen voor kust Hawaii
Lees ook:Haaien sturen Tweet wanneer zij in de buurt zijn van een strand
Lees ook:Duiker ontsnapt uit haai
Lees ook:Aruba maakt rif en stranden schoon

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vermiste duiker zwemt 20 kilometer naar kust

  1. TwelsTrellGax

    Very nice Blog, I will tell my friends about it.

    Thanks

      /  

Comments are closed.