‘KLM bereidt stunt voor’

De KLM bereidt, zo schrijft de Telegraaf, in het diepste geheim een spectaculaire kortingsactie voor. Morgen zal de maatschappij met dumptarieven naar maar liefst 80 bestemmingen komen.

Vanwege de crisis
Luchtvaartmaatschappijen hebben moeite hun stoelen te vullen. Het is nu een kwestie van de verliescijfers beperken, zo schrijft Arnold Burlage. Tarieven blijken zo’n 25 tot 50 procent lager te liggen dan vorig jaar.

Prijzenoorlog
Wie voor 500 euro naar Los Angeles wil vliegen of voor 550 op de stranden van Phuket wil liggen, doet er goed aan om verschillende luchtvaartmaatschappijen te (laten) vergelijken. Niet alleen KLM stunt met de prijzen. Andere maatschappijen die hun vluchten in de uitverkoop gooien zijn British Airways, SAS, Malaysia Airlines, American Airlines, Singapore Airlines, United Airlines en Emirates.

Lees ook:Zwarte lijst met luchtvaartmaatschappijen; Phuket Air mag weer vliegen
Lees ook:Martinair naar Phuket en Colombo
Lees ook:Snel! Air Berlin stunt vandaag met prijzen
Lees ook:Maar 1 Europese plaats in top 10 Instagramfoto’s
Lees ook:Vliegen met Vueling Airlines

Geen reacties // Reageer