Australië: hond krijgt parkeerbon

Het moet niet gekker worden: een Australische parkeerwacht heeft een parkeerboete aan de halsband van een hond gehangen. De hond zou “verkeerd geparkeerd” hebben gestaan buiten een markt in Darwin, aldus de lokale krant Northern Territory News.

A bit of a talk

Ray McEvoy was ooggetuige: “Ik zag een dame met een prachtige Australische veedrijvershond die ze netjes aan een hek bond. Toen ze de markt opliep kwamen er twee parkeerwachten aan. They had a bit of a talk en tot mijn verbazing schreven ze daarna een bon voor de wachende hond uit.”

Lees ook:Hond jaagt op kind jagende Poema weg
Lees ook:Hond geschrapt van Chinees menu
Lees ook:Bom-incident op Heathrow airport in Londen
Lees ook:Hond voorkomt vliegramp
Lees ook:Nederlandse in ‘foute’ TV-reclame voor Queensland (video)

Geen reacties // Reageer