Nieuwjaarsduik in Canada: de Polar Bear Dip voor het goede doel.

Niet alleen in Nederland is het een traditie om op 1 januari het nieuwe jaar in te luiden met een Nieuwjaarsduik. Wereldwijd duiken mensen het water in. In het Canadese Oakville in Ontario wordt al 25 jaar de Polar Bear Dip gehouden voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar een drinkwater project in Rwanda. Honderden mensen springen in het ijskoude water om het nieuwe jaar in te luiden en halen daarmee geld op. Absoluut een beter doel dan de commerciële Nieuwjaarsduik in Nederland.

Lees ook:Populatie berggorilla’s Afrika gegroeid
Lees ook:Snorkelen in het ijskoude water van Antarctica
Lees ook:ADV: Help een kind en ga naar de Unicef Webshop
Lees ook:Reisprogramma: Reisadvies Negatief op Nederland 3
Lees ook:Vijf festiviteiten in de winter

Geen reacties // Reageer