14-jarige meisje slaat haai van zich af met een bodyboard

De 14-jarige Lydia Ward uit Nieuw-Zeeland heeft een op het oog ongelijke strijd in haar voordeel weten te beslechten. Ze won, met behulp van haar bodyboard, het gevecht met een haai. Dat meldt de BBC.

 

Lydia stond tot haar middel in de oceaan bij de stad Invercargill toen de 1,5 meter lange haai aanviel en haar in de heup probeerde te bijten. Het meisje wist niets anders te doen dan met haar bodyboard het ‘grote, grijze, gladde ding’ een mep te geven. Daarop droop de haai af.

Haar vader geloofde het verhaal in eerste instantie niet, totdat hij het bloed uit haar wetsuit zag stromen. Lydia werd naar het ziekenhuis gebracht, waar haar verwondingen mee bleken te vallen. De zee gaat ze voorlopig niet meer in.

Lees ook:Laura zeilt naar Engels kindertehuis
Lees ook:Moeder spot haai op vakantiefoto’s van zoontje
Lees ook:Haai eet man op in Zuid Afrika
Lees ook:Heli-piloot redt surfers van een haai aanval
Lees ook:Moeder vervolgt om op vakantie sturen van haar dochter

Geen reacties // Reageer