Ryanair vluchten geannuleerd tot 13.00 uur woensdag 21 april

Ryanair, heeft vandaag (zondag 18 april) bevestigd dat gebaseerd op de huidige weersvoorspellingen en de aanhoudende eruptie van vulkanische as in de atmosfeer in IJsland, alle geplande vluchten geannuleerd worden naar / uit het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Denemarken, Finland, Noorwegen , Zweden, België, Nederland, Frankrijk Duitsland, Polen en de Baltische Staten tot 1300 uur op woensdag 21 april.

Ryanair-vluchten uit Spanje, de Canarische eilanden, het zuiden van Italië (met inbegrip van Pisa, Rome, Sardinië en Sicilië), Malta en Noord-Afrika zullen beperkt blijven tot slechts binnenlandse en de zuidelijke routes.

Lees ook:RyanAir vliegt nog niet! Vluchten naar oa Weeze, Eindhoven en Charleroi uitgesteld tot donderdag 13.00 uur
Lees ook:RyanAir annuleert vluchten tot maandag 13.00 uur
Lees ook:Europees luchtverkeer weer vrijwel normaal na nieuwe aswolk
Lees ook:In deze landen heb je genoeg aan een identiteitskaart
Lees ook:Geen vliegverkeer naar Canarische Eilanden door storm; duizenden passagiers gestrand

Geen reacties // Reageer