High Five! Win een vliegticket naar Toronto met Arkefly

Om 5 minuten over 5 o 5 mei maakte Arkefly bekend naar welke bestemming je een vliegticket kunt winnen… het is Toronto in Canada! Een van de nieuwste bestemmingen van Arkefly. De actie, waar ik vanmorgen al over schreef, verplaatst zich van de @Arkefly Twitter naar de Arkefly Facebook.

actie: Win 2én van de 5 retourtickets naar Toronto

Win één van de 5 retourtickets naar Toronto, Canada. Bij het bereiken van iedere 500 nieuwe fans, verloten ArkeFly een ticket naar Toronto onder alle fans! Hoe eerder je fan wordt, hoe meer kans je maakt op één van de 5 tickets en wie weet vlieg je deze zomer al naar Canada. Nodig dus ook je vrienden uit om mee te doen! De eerste winnaar wordt bekend gemaakt bij het bereiken van 500 fans!

Lees ook:Vlieg gratis naar je favoriete Arkefly bestemming via Twitter en Facebook
Lees ook:Arkefly non stop naar Toronto in Canada
Lees ook:Win 50.000 vliegkilometers met nieuw online ArkeFly spel
Lees ook:Aanbiedingen Air Transat
Lees ook:Arkefly vliegt vaker naar Curacao, Martinair verhoogt frequentie op de Caribbean

Geen reacties // Reageer