Ook extra vlucht naar Kaapstad als Nederland de halve finale haalt

klm-oranje-euro-2008Als Oranje morgen wint van Brazilië zal er maandag waarschijnlijk weer een extra KLM-vlucht naar Zuid-Afrika georganiseerd worden. Vanmorgen is er al een extra vliegtuig met 250 Oranjefans naar Johannesburg vertrokken.

Morgen vliegen deze fans door naar Port Elizabeth waar zij de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Brazilië bijwonen.

De retourvlucht inclusief overnachtingen kostte 2000 euro. ,,Het is zo duur omdat de vliegcapaciteit beperkt is. Dat zie je terug in de prijzen van transfers en hotel. Daarnaast proberen we de mensen nog iets van Zuid Afrika te laten zien”, aldus Wim Gramsma, marketing manager bij reisorganisatie Oad vanmorgen in een vraaggesprek op radio1.

Ondanks de hoge kosten is er grote belangstelling voor de arrangementen. ,,Ook de vraag naar tickets naar de halve finale neemt al toe”, aldus Gramsma.

Oad en KLM zijn bezig met het organiseren van een extra vlucht die komende maandag 5 juli zal vertrekken als Nederland door komt naar de halve finale. Ze hopen hier vandaag uit te komen.

Gramsma kan nog niets zeggen over de prijs, maar denkt dat een aantal factoren gunstig meewerken. De halve finale wordt gespeeld in Kaapstad, en die stad is wat makkelijker te bereiken. ,,Ook proberen we het arrangement te verkorten met 1 dag.”

Als Nederland morgen verliest dan vertrekt het vliegtuig uiteraard niet.

Lees ook:Extra KLM vlucht naar Zuid Afrika vrijwel volgeboekt
Lees ook:Extra KLM vlucht naar halve finale in Kaapstad
Lees ook:Massale run op vluchten naar Johannesburg voor WK finale. Hoe kom je aan vliegtickets?
Lees ook:Nederlanders op zoek naar vluchten voor EK finale
Lees ook:Coen & Sander Show WK tour vanuit Johannesburg

Geen reacties // Reageer