8 dagen op reis door een aards paradijs

Zo, dat is nog eens een titel die lonkt op dagen dat het koud en regenachtig is terwijl de zon eigenlijk al hoort te schijnen in dit koude kikkerlandje. Ik las vandaag op internet over een reis door een paradijs waarvan ik vond dat de wereld het moest weten. Dus hierbij.

Via de bekende jongeren reisorganisatie KILROY kun je nu namelijk een unieke cruise  boeken speciaal voor backpackers tussen de 18 en 35 jaar langs verschillende eilanden van de Filippijnen. Met snorkelen, duiken, bbq’en en beachvolleyballen op het programma en ‘happy hour’ als meest gebruikte term in de reisbeschrijving, klinkt deze bootreis als een paradijs binnen een paradijs.

Met het stellen van een leeftijdsgrens en een reisprogramma waar je ja tegen zegt in plaats van u, neemt KILROY grote cruiseobstakels weg. Of de organisatie het ook zo goed voor elkaar heeft met betrekking tot de andere nadelen die aan een cruise kunnen zitten is de vraag… als het schip net zo mooi is als de eilandengroep en het reisgezelschap net zo vriendelijk als de lokale bevolking dan raad ik bij deze iedereen met geld en tijd aan zo snel mogelijk die reis te boeken.

Rechts:

De reis: http://bit.ly/mgpziW 
De boot:  http://www.hcacruise.com/home.asp

Lees ook:Blokken in het buitenland
Lees ook:Vakantiegangers nemen veel laptop of tablet mee op reis
Lees ook:Last-minute cruises: nieuwe website
Lees ook:Eind 2013 cruises naar Verenigde Arabische Emiraten
Lees ook:Zwitersland meest aantrekkelijke vakantiebestemming ter wereld

1 Reacties // Reageer

One thought on “8 dagen op reis door een aards paradijs

  1. vakantiehuis spanje

    Ik ben ook van plan mijn reis volgende maand en ik was ook op zoek naar de beste reisbestemming … Dit bericht deelt heel interessante informatie over Kilroy tour … vond ik dit bericht erg indrukwekkend … Ik zal zeker uitkijken naar dit bericht tijdens mijn reis ..

      /  

Comments are closed.