Win een stedengids naar keuze!

Kun jij wel een reisgids gebruiken van je favoriete stad in binnen- of buitenland? Laat dan weten welke stad jij als laatste hebt bezocht en win een gloednieuwe 100% reisgids naar keuze! Is dat alles? Nee! Naast de naam van de stad willen we namelijk ook graag een aanbeveling van je hebben. Als jij een reisgids zou schrijven over die stad, welk adres, prachtplek of overheerlijk restaurant zou jij er dan 100% zeker in vermelden? Schrijf het op, onderaan dit blog! Meedoen kan tot donderdag 29 september.

Op zoek naar reisboeken in alle soorten en maten? www.stanley-livingstone.eu

Lees ook:Hier met die reistips! (en win!)
Lees ook:Hotel.blog.nl op zoek naar recensies
Lees ook:Vertel wat jij meeneemt op vakantie en win een koffer van Bagageonline.nl!
Lees ook:Wat & Hoe Reisgids: onmisbaar voor de stedentrip
Lees ook:backpack met zonnepanelen

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Win een stedengids naar keuze!

 1. Robin

  Laatste trip van Rome! De beste tip is de koffie op elke hoek van de straat. Verder restaurant Gusto, voor lunch en diner echt een aanrader. London staat op de planning, dus ik zou graag 100% London winnen!

    /  
 2. sebastiaan

  Dit was het hoogtepunt van onze 3e reis naar Barcelona. We hebben geregeld een wijn- en fietstochten cruisemaatschappij terecht gekomen en is de enige twee mensen op de excursie. Persoonlijke aandacht en het relaxte tempo van de rondreis was geweldig. Albert met ons opnemen op het station mee te nemen in de wijngaarden en dan hebben ze naar daar. Onze reis een fietstocht door de heuvels beklimmen wijngaard. We stopten bij 2 ( wijnhuis) – de laatste Albert van de familie. Lunch van de wijnkelder van Vincents woonplaats was een zeer cool. Het eten en drinken waren geweldig en het was hemels.

  Als je een wandeltocht, houd in gedachten dat je nodig hebt voor een trein te nemen ten westen van Barcelona. Het bedrijf geven u meer dan genoeg van een routebeschrijving en fooien inbegrepen, maar bereid je voor op een paar achterhalen informatie over de locale treinen. Het was zeker de moeite waard om de uit Barcelona. Ik hield van Albert te horen praten en de vele lokale Catalaanse stadsmensen. Het was een prachtige dag is ontstaan uit en zorgde voor een prachtige herinneringen. De prijs is hoog, maar het leven is een afkorting en de ervaring was het zeker waard.

    /  
 3. sebastiaan

  Ik was in Dubai voor ongeveer twee weken! En ik zag dat de andere fontein meerdere malen Dubai, het is een echt geweldige ervaring waar de andere fontein hoe synchrone is, muziek! Ik stel voor dat je er meerdere malen en elke keer de muziek is anders. Dubai Mall per dag bij het begint om 18 :00 uur ( zoals maart 2011 , en er is een nieuwe voorstelling elk half uur. Er zijn een paar restaurants fontein, de in de Mall, het uitzicht vanaf daar is uitstekend, maar de restaurants zijn meestal een beetje duur.

    /  
 4. sebastiaan

  Een absolute must voor een goed beeld van de grootsheid van Dubai. En wil je “De Wereld” zien dan zal je wel moeten vliegen. Het was vooraf wel zo’n 40 km rijden richting Abu Dhabi want de basis van het watervliegtuig is een fors eind weg van Dubai-Centrum, pal naast de tweede en nieuwste palm. Dat is Palm Jebel Ali, klaar wat betreft het opspuiten van zand, maar verder nog geheel onbebouwd. Het gebouwtje met de receptie van Seawings was erg onduidelijk aangegeven op het terrein van Jebel Ali Resort – en daarmee is onze enige klacht uitgesproken want ontvangst, informatieverstrekking en voorbereiding, de vlucht zelf en afwikkeling waren dik voor elkaar! Enthousiaste en klantvriendelijke jonge mensen. We hadden enige pech met het weer want het was wat heiig op 31 oktober 2010. Maar alle hoogtepunten goed kunnen zien, zoals Palm Jumeirah met bijna voltooide bebouwing en beplanting, het beroemde hoogste hotel ter wereld Burj Al Arab, de 300 eilanden van “De Wereld” – ietwat ontgoochelend want op één na allemaal onbebouwd – en natuurlijk Dubai zelf met Dubai Creek en machtige zakencentrum, gedomineerd door de Burj Khalifa, met meer dan 800 meter het hoogste gebouw ter wereld. Het vliegtuig bleef er met om en nabij 500 meter hoogte royaal onder en dat maakte alles mooi om te zien. Al met al echt waar voor je geld (reken op een bedrag in de orde van 250 euro per persoon).

    /  
 5. jolanda

  De 100% Venetië gids kan nog een kleine toevoeging gebruiken, namelijk de mijne..! Wie eens in een Venetië heeft gelopen op een warme, drukke zomerdag zal het begrijpen: je kunt soms bijna niet ademen van de benauwende hitte. Daarom zijn er diverse winkels op het idee gekomen vers fruit te verkopen… maar ja, waar is dat fruit nu echt lekker en vers? Centraler dan je denkt! Schuin tegen de Benetton winkel (twee passen lopen vanaf de Rialtobrug) zit een klein café, verscholen tussen de grote merkenwinkels… De plastic bekers met fruit zijn net een minuutje geleden voor je bereid… geniet ervan!

    /  
 6. Frank Verheijen

  Mijn vrouw en ik gaan volgend jaar april naar Los Angeles, wij zouden heel graag 100% LA gids willen winnen, we hopen dat daar de sowieso lekkere eet gelegenheden en beroemde plekken instaan waar we allemaal kunnen gaan kijken

    /  
 7. Kirsten

  Ik ben in mei naar New York geweest, echt de stad der steden! Ik zou naast alle bekende hoogtepunten ook de vele parkjes aanbevelen waar je in alle rust kan bijkomen van de hectiek in de stad. Haal een lekkere zoete donut bij een kraampje langs de weg, zoek een stoeltje op en geniet!

    /  
 8. Eline

  Cafe St Regis in Parijs (Rue Jean du Bellay, 75004 Paris). In jullie app werd het cafe ernaast aangeraden, met uitzicht op de brug en de Notre Dame maar dit cafe is zo mogelijk leuker! Heerlijk eten (wij namen de geitenkaassalade en een witte wijn), geweldige Parijse (niet echt om op te zitten maar geweldig om naar te kijken) stoeltjes maar vooral: geweldige bediening. Die vroeg of we het liedje kenden dat op stond, waar we vandaag kwamen en ons en passant een toetje (aardbeientaartje) van 8 euro per stuk aanbood. Dat konden we natuurlijk niet afslaan. En hoewel we steil achterover sloegen van de prijs, zouden we hier weer zo heen gaan.

    /  
 9. Esther

  Reactie van de uitgever van de 100% gidsen:

  Leuk dat jullie deze actie doen!

  Voor Frank Verheijen:
  helaas is er geen 100% LA gids(staat voorlopig nog niet op de planning). Gelukkig zijn er enorm veel andere gidsen waar je uit kunt kiezen :-)

    /  
 10. Manon Auteur

  Beste Esther, bedankt voor je reactie! Even een aanvulling: op http://www.stanley-livingstone.eu vind je een overzicht van de 100% reisgidsen waaruit je kunt kiezen als mogelijke winnaar!

    /  
 11. nick

  ik ben in parijs geweest fantastish leuke winkels coole metro lekkere croisantes en over heerlijke broodjes ik ga er heen met de thalys maar echt 300 km/h maar 140 dus ze

    /  

Comments are closed.