Bezoek het Berlin Festival of Lights!

Berlijn laat zich weer eens van de artistieke kant zien tijdens het Festival of Lights dat van 12 t/m 23 oktober plaatsvindt. Bekende monumenten in de stad worden dan in wel heel bijzondere spotlights gezet. Ook doen verschillende musea, winkelcentra en kunstinstellingen mee aan dit verlichtingsritueel dat voor de 7de keer wordt gehouden.

De stad zal worden verlicht aan de hand van een openingsceremonie op 12 oktober, op de Potsdamer Platz. Want, zo spreekt de organisatie, vanaf dan is Berlijn voor even “The Platz to be”.

De lichtroute langs de gebouwen kun je doen te voet of per fiets, maar je kunt ook kiezen voor een georganiseerde versie! Hierbij kun je inneminnemutten tussen de bus, boot of … de limo! Lichter zul je jezelf zeker voelen na een ritje met optie 3. Een rondje in de limo kost je namelijk 169 euro. Champagne niet inbegrepen.

Meer weten? Check festival-of-lights.de

Lees ook:Festivals wereldwijd: Festival of Lights Berlijn
Lees ook:Ook Brussel heeft nu een eigen lichtfestival
Lees ook:Easyjet binnenkort van Brussel naar Berlijn
Lees ook:Man bedwingt Big Ben met ijshouweel
Lees ook:Travelinspiration #9 Plaatjes bekijken

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bezoek het Berlin Festival of Lights!

  1. vakantiehuis spanje

    Berlijn is de uitstekende reisbestemming. De Berlijnse festivals van het licht is echt fantastc. De stad ziet er erg mooi in deze festivals. Alle gebouwen en monumenten wordt gedekt door het licht. Het blijkt dat sterren kwam op de aarde.

      /  

Comments are closed.