Relatieplanet komt met reizen voor singles

Je bent single, schrijft je in voor een groepsreis en tot je grote teleurstelling moet je drie weken rondtrekken door Sri Lanka met alleen maar stelletjes of mensen met een partner. Om dit te voorkomen organiseert de datingsite Relatieplanet nu ook singlereizen in samenwerking met KRAS. Gek genoeg nog wel met de verhouding 60% vrouw en 40% man, maar vooruit, het begin is er.

Leeftijd

8 dagen naar Noorwegen, een busreis naar de Costa Brava of lekker naar of een rondreis door Thailand, het wordt allemaal aangeboden aan de singles. Als jonge single hoef je je ook geen zorgen te maken dat je je reis gaat maken met alleen maar 60-plussers, de reizen worden aangeboden voor twee verschillende leeftijdsgroepen.

Liefde

Reizen speciaal voor singles bestaan natuurlijk al veel langer en het blijkt ook zeker zijn vruchten af te werpen. Hoe vaak hoor je niet van iemand die zijn grote liefde heeft gevonden tijdens een reis? En mocht je via Relatieplanet op reis gaan kan je er eigenlijk ook vanuit gaan dat je reisgenoten niet alleen op zoek zijn naar avontuur maar ook op zoek naar de liefde. En wat is nou beter dan de liefde van je leven vinden op een plaats waar je beider interesse naar uit gaat?

Heb jij de liefde van je leven ontmoet tijdens een vakantie? Een reisgenoot, een gids of een lokale bewoner? Reageer dan nu!

Lees ook:Singles gaan voor buitenlandse vakantieliefde
Lees ook:Singles reizen steeds vaker in het najaar
Lees ook:Let’s get Together, nieuw reisconcept voor alleengaanden bij Mambo Reizen
Lees ook:Weekendtip: dagje Barcelona voor de singles
Lees ook:10 tips voor het kiezen van de juiste groepsreis

Geen reacties // Reageer