AirBnB vertaald naar het Nederlands

Na Wimdu kon AirBnB natuurlijk niet achterblijven, ook AirBnB heeft tegenwoordig een website in het Nederlands. AirBnB is in principe een soortgelijke website als Wimdu, ook AirBnB geeft huiseigenaren een plek waar zij hun onderkomen kunnen verhuren aan vakantiegangers en zakenreizigers.

Met de vertaling naar het Nederlands hoopt AirBnB steviger voet aan grond te krijgen in Nederland. Amsterdam staat al in de top 10 van plaatsen met de meeste onderkomens die verhuurd worden via de website. In Amsterdam kan je al in 2700 woningen/appartementen terecht.

Hotels zijn niet blij met de huidige trend om geen hotels op te zoeken maar particuliere appartementen/studio’s. Ook woningcorporaties zijn niet blij met de ontwikkeling. Het is namelijk niet toegestaan om sociale huurwoningen onder te verhuren. Toch gebeurt dit veel via websites als Wimdu en AirBnB.

Lees ook:Amsterdam gaat het verhuurders Airbnb en Wimdu lastiger maken
Lees ook:Hotels niet blij met particuliere verhuurders van kamers en appartementen
Lees ook:Appartementen checken via Wimdu
Lees ook:Spaanse hotelketen Room Mate gaat strijd aan met Airbnb
Lees ook:Social Travelling dé trend van zomer 2012

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “AirBnB vertaald naar het Nederlands

  1. Pingback: Social Travelling dé trend van zomer 2012 | Travel