Eten en drinken in Barcelona

Als je een weekendje weg bent heb je vaak of de tijd niet om te koken of er geen zin in om te koken. Wat de reden ook moge zijn, je hoeft ook niet te koken als je er lekker op uit bent, want er zijn anderen die dat prima voor je kunnen doen! Tijdens ons weekendje Barcelona hebben we heerlijk gegeten in bepaalde restaurants en uiteraard hebben we ook het Hard Rock Café bezocht.

 

 

Hard Rock Café

Waar dan ook ter wereld, als ik ergens een HardRock Café zie dan moet ik even naar binnen. Waarom is moeilijk uit te leggen, want het is er vaak stervensdruk en om nou te zeggen dat het er zoveel beter is dan in een willekeurig café, nee. Maar het heeft een bepaalde aantrekkingskracht waardoor ik toch elke keer even een drankje wil gaan doen. Zo ook in Barcelona.

 

 

 

Vrijdagmiddag kwam er ineens een kink in de kabel toen mijn moeder het slachtoffer werd van zakkenrollers. Binnen een paar seconden was zij haar portemonnee kwijt en daarmee al haar pasjes en cash geld. Om van de schrik te bekomen nadat we aangifte hadden gedaan bij de politie zijn we naar Starbucks gegaan. Eerst maar een flinke beker koffie voor moeders en een flinke beker thee voor mij.

 

 

 

Vrijdagavond hebben we een simpele pizza gegeten bij een leuk maar simpel eettentje. Smaakte prima, maar valt verder weinig over te vertellen. Zaterdagavond daarentegen aten we bij het restaurant El Argentino, Viento del Plata aan de Valencia 207. We waren behoorlijk vroeg voor Spaanse begrippen, waar iedereen nog aan de koffie zat, waren wij al toe aan ons diner. Ik bestelde een entrecote, mijn moeder de lasagne. Echt verrukkelijk! Hele vriendelijke bediening, goede service en nog betaalbaar ook. Een aanrader! Dit restaurant vindt je op ongeveer 10 minuten lopen van Placa de Catalunya.

Lees hier het artikel ‘Shoppen en slapen in Barcelona‘ en lees hier het artikel ‘Beroofd in Barcelona‘.

Wij vlogen met Vueling naar Barcelona. Deze Spaanse luchtvaartmaatschappij biedt vluchten aan naar vele bestemmingen binnen en buiten Europa.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Hard Rock Café Brussel opent deuren komende zomer
Lees ook:Komend weekend bierfestival in Barcelona
Lees ook:Beroofd in Barcelona
Lees ook:Douane onderschept zelfgemaakt paspoort meisje (9) niet
Lees ook:Moeder spot haai op vakantiefoto’s van zoontje

Geen reacties // Reageer