Conservatorium Hotel wint twee VENUEZ Awards

Het Conservatorium Hotel heeft vorige week twee felbegeerde VENUEZ Hospitality & Style Awards gewonnen. De awards werden uitgereikt in Hotel Okura in Amsterdam. Tijdens de achtste editie van dit evenement werden er tien awards uitgereikt. Het Conservatorium hotel was maar liefst twee keer genomineerd. Tunes Bar by Schilo als ‘Best Style Bar’ en het Conservatorium Hotel als ‘Best Interior Design’. Het hotel won in beide categorieën.

BEST STYLE BAR 2012: TUNES BAR – AMSTERDAM
“Tunes Bar blinkt uit in stijl, met een kwalitatief hoog en uitgebreid drankaanbod heeft deze bar inmiddels naam gemaakt. Ook de presentatie van de drinks is een lust voor het oog. Internationale allure wordt gecombineerd met Nederlandse invloeden, terug te vinden in het interieur en de menukaart. Hier komt de gast speciaal voor het drinken van een ‘signature drink’ in een stijlvolle omgeving.

OVERIGE GENOMINEERDEN
Kitchen & Bar Van Rijn – Amsterdam, 1nul8 – Rotterdam, Grand Café Van Buuren – Leiden

BEST INTERIOR DESIGN 2012: CONSERVATORIUM HOTEL – AMSTERDAM
“Het Conservatorium Hotel in Amsterdam is een intrigerend icoon, mede door het prachtige interieurdesign. Kosten nog moeite zijn gespaard om een prettige ambiance te creëren waar gasten in vervoering raken. In een bijzonder gebouw vol historische details, is met luxueuze materialen, designmeubilair en een sublieme afwerking een tijdloze, comfortabele venue gecreëerd die klaar is voor de toekomst.

OVERIGE GENOMINEERDEN
Fort Beemster – Zuidoostbeemster, Hotel Modez – Arnhem, Andaz- Amsterdam

Lees ook:Twee prestigieuze awards voor designhotel Lone in Istrië
Lees ook:Amsterdam krijgt grootste hotel van Nederland
Lees ook:Washington stad van de film
Lees ook:Hotel The Pand in Brugge wint Boutique Hotel Award
Lees ook:Schoonste hotel van NL is The Grand

Geen reacties // Reageer