Frans Bauer gaat kamperen in Frankrijk met BN’ers

Niet alleen Gigi Ravelli gaat kamperen voor Neerlands nationale televisie, ook gezelligheidsfreak Frans Bauer trekt er al kamperend op uit. Frans Bauer gaat samen met zijn broer Dorus in Frankrijk kamperen met bekende Nederlanders. Niet in een tent, niet in een caravan, maar wél in een vouwwagen. Het programma wordt uitgezonden door de TROS en Fransje heeft er in ieder geval al zin in!

In het programma Vive La Frans gaan de broers ‘lekker terug naar de basis van het kamperen’ en wentelen ze zich in het ouderwetse Franse leven van kaas, alpinopet en rode wijn. ‘Een beetje brocante en een tikkie o la, la’, aldus de TROS.

Vive La Frans is een vervolg op Bauers Zigeunernacht, wat is opgenomen in Hongarije. Toen kwamen onder andere Ellen ten Damme en Ali B bij hem logeren. Welke BN’ers naar Frankrijk af zullen reizen is nog niet bekend.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!
Photo credit: Sebastiaan ter Burg / Foter.com / CC BY-SA

Lees ook:Wijnen van KLM in top 5 Airline Wine Awards
Lees ook:Sawadee Reizen organiseert ‘Wie-is-de-mol-reizen’
Lees ook:Klaar met school? Ga op jongerenreis!
Lees ook:Nederland-Roemenie
Lees ook:Wijn stroomt uit kraantjes in Italiaans stadje

Geen reacties // Reageer