Lichaam Nederlandse jongen gevonden in Noorse rivier

Na twee dagen is het lichaam van een 12-jarige Nederlandse jongen gevonden in de rivier waar hij donderdag in verdween in Noorwegen. De hulpdiensten vonden het lichaam van de jongen op zo’n 150 meter van de plaats waar hij voor het laatst gezien was. De jongen was samen met zijn moeder en broer op vakantie in Noorwegen. Dat meldt de Telegraaf.

De hulpdiensten zetten onder andere honden en helikopters in om de jongen te vinden. Ook lieten zij het waterpeil van de rivier zakken om de jongen te kunnen vinden. Pas toen dit gebeurd was kon het lichaam van de jongen geborgen worden.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Nederlandse jongen vermist in Noorse rivier
Lees ook:Jongen met vliegangst zit anderhalf jaar vast in Abu Dhabi
Lees ook:Filmpje westen van Noorwegen: ‘The Water’
Lees ook:Omstreden bodyscanner verdwijnt van Amerikaanse luchthavens
Lees ook:Jongen probeert foto te maken, maar valt bijna dood

Geen reacties // Reageer