Haaien en dode vissen voor kust Hawaii

Haaien, stroop en duizenden dode vissen. Mocht je toevallig komende week op Hawaii zitten en van plan was te gaan zwemmen bij de kust van Honolulu, laat dat voorlopig maar even. De autoriteiten van Honolulu waarschuwen voor haaien. Door het lekken van stroop in de zee zijn er ontzettend veel vissen gestorven, waar de haaien, barracuda’s en palingen op af komen. Er zijn duizenden vissen gestikt in de stroop en drijven rond in het havengebied van Honolulu. De autoriteiten zijn bezig met boten dode vissen te verzamelen, maar de sterfte onder de vissen houdt vooralsnog gewoon aan.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Nederland wil eigen Dode Zee
Lees ook:Haaien sturen Tweet wanneer zij in de buurt zijn van een strand
Lees ook:De wereld rond voor 1200 euro
Lees ook:Festivals wereldwijd: ‘Dode Zee Ultramarathon’
Lees ook:Stranden Peru ontoegankelijk voor toeristen

Geen reacties // Reageer