Oad Busbedrijf maakt doorstart

De busactiviteiten van het vorige week failliet verklaarde Oad kunnen doorgang vinden. Het Oad Busbedrijf, onderdeel van Oad, kan een doorstart maken. Dat maakten woordvoerders van de curatoren vanavond bekend. De curatoren hebben in hoofdlijnen de plannen op papier met de voormalige directeur van Oad Busbedrijf Frans Schuitemaker die wordt ondersteund door een investeringsmaatschappij. Het busbedrijf is het eerste onderdeel van Oad dat een doorstart maakt. In de komende dagen wordt er meer bekend over de doorstart van het busbedrijf.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:D-Reizen en Pelikaan Reizen hebben interesse in OAD
Lees ook:Frans Bauer gaat kamperen in Frankrijk met BN’ers
Lees ook:Upcoming event: NYCxDESIGN
Lees ook:Volg NLtravelblog op Twitter
Lees ook:Vandaag in AD Reiswereld over Travel.blog.nl

Geen reacties // Reageer