Jongen met vliegangst zit anderhalf jaar vast in Abu Dhabi

Een twaalfjarige jongen, die samen met zijn ouders in 2009 verhuisde naar Abu Dhabi, heeft onder hypnose de terugreis naar Engeland moeten maken. Toen de familie in 2012 besloot dat zij weer terug wilden verhuizen naar Engeland, kreeg de jongen zo’n last van vliegangst dat hij heftige paniekaanvallen kreeg en het voor de familie onmogelijk werd om terug te vliegen. Nadat de familie al 18 maanden ‘vastzat’ in Abu Dhabi werd besloten de jongen onder hypnose terug te laten vliegen. Geen goedkope oplossing, dit koste de familie maar liefst 5000 euro. Inmiddels is de jongen met zijn familie weer in Engeland.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:11-jarige reist zonder paspoort en ticket alleen naar Rome
Lees ook:Zwitser overleeft 17 uur onder sneeuwmassa van lawine
Lees ook:Lichaam Nederlandse jongen gevonden in Noorse rivier
Lees ook:Nederlandse jongen vermist in Noorse rivier
Lees ook:Onder hypnose op reis

Geen reacties // Reageer