Filmpje: Beleef Australië per E-bike

Als er één land is dat hoog op wensenlijstjes van reizigers staat dan is het wel Australië. Het is de ultieme backpackersbestemming, en niet zonder reden. Prachtige uitgestrekte landschappen, veelzijdige steden, sterrenhemels om bij weg te dromen en avontuur. Of je nou heel avontuurlijk ingesteld bent of slechts een beetje, er is voor iedereen wat te beleven. In onderstaand filmpje zie je een prachtige impressie van het veelzijdige land, wat niet alleen liftend goed te ontdekken is, maar ook op een elektrische fiets! Wat begon als een testrit van een E-bike, werd een reis van maar liefst 16.000 kilometer. Filmmaker Maximilian Semsch maakte van alles mee. Zo fietste hij door gebieden met duizenden vliegen, door rivieren die buiten hun oevers getreden waren en langs de zee. Volgens Maximilian is reizen per fiets de beste manier van voortbewegen tijdens een reis. ‘Met de fiets reis je langzaam genoeg om de omgeving in je op te laten nemen, je beleeft iedere kilometer behoorlijk intensief. Maar daarnaast heb je wel de mogelijkheid om zoveel mogelijk te doen.’ Met de testrit van Maximilian wilde hij laten zien dat een E-bike niet alleen voor zeventigers zeer geschikt kan zijn, maar ook voor de jongere generaties. Daarnaast liet hij met zijn reis zien dat je per fiets veel intenser de landschappen kunt beleven. Van de reis door Australië is een negendelige serie gemaakt.

Lees ook:Top 5 landschappen in Ierland
Lees ook:Reisfilmpje: Wist jij dat Haïti zo mooi kon zijn?
Lees ook:Panamericana Road Trip vanaf vandaag op Veronica
Lees ook:Fiets 500 kilometer door Vietnam
Lees ook:Tattoo-expo in Melbourne

Geen reacties // Reageer