Filmpje: Man schreeuwt: ‘There’s a bomb on this fucking plane!’

Een man met mogelijk psychische problemen zette in een vliegtuig in de Verenigde Staten de boel op stelten door tijdens de vlucht van Fort Lauderdale naar Atlanta met allerlei voorwerpen te gooien naar zijn medepassagiers. Omdat de man zo vervelend was en het personeel aan boord geen kant met hem op kon, werd de politie in Atlanta ingeschakeld om bij landing de man in te rekenen. Toen het vliegtuig geland was schreeuwde de man: ‘There’s a bomb on this plane!’

De man werd door de politie meegenomen en naar een ziekenhuis gebracht voor psychiatrisch onderzoek. Het vliegtuig werd volledig doorzocht, maar er werd geen bom gevonden. Een passagier filmde het hele tafereel. Spoel door naar 1.20 om het incident te bekijken.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Vier uur vertraging voor vlucht Vietnam Airlines door ontsnapte muis
Lees ook:Eiffeltoren opnieuw ontruimd na bommelding
Lees ook:Bijzondere dag voor Schiphol
Lees ook:Weer naald gevonden in vliegtuigeten
Lees ook:Man probeert vliegtuigdeur te openen op 11 km hoogte

Geen reacties // Reageer