Zin in vuurwerk? Bezoek deze vijf steden met Oud en Nieuw!

Zin in een écht knallend begin van het nieuwe jaar? Je kunt de appelflappen en oliebollen nog ontvluchten en kiezen voor een stad waar men echt met zware knallen het oude jaar afsluit en het nieuwe jaar in gaat. Reisorganisatie Ebookers.nl maakte een selectie met de vijf steden waar het mooiste vuurwerk de lucht in geschoten wordt.

1. Sydney, Harbour Bridge Het is de allergrootste vuurwerkshow ter wereld. Op en rondom de Harbour Bridge wordt ieder jaar met de jaarwisseling een indrukwekkende licht- en geluidshow gehouden. Vooral het uitzicht vanaf de haven moet prachtig zijn.
2. Las Vegas, The Strip
Las Vegas is volgens Ebookers.nl dé plek om oud en nieuw te vieren. Op de Strip zijn de meest prachtige vuurwerkshows te zien. Wil je je jaarwisseling nooit weer vergeten? Duik dan het nachtleven in nadat het vuurwerk is afgelopen. Weer eens wat anders dan de feesttent in het dorp.
3. Rio de Janeiro, Copacabana Beach Rio de Janeiro staat vooral bekend om het uitzinnige carnaval, maar ook tijdens oud en nieuw weet de stad te verrassen. Op de Copacabana Beach is een enorme vuurwerkshow te zien. Miljoenen mensen komen hier op af. Men houdt hier wel van een feestje, het feest houdt pas op wanneer de zon allang weer op is.
4. Berlijn, Brandenburger Tor 
Zijn de nummer 1, 2 en 3 je iets te duur? Dichterbij huis weten ze ook wel wat feesten is. Berlijn staat garant voor een onvergetelijke jaarwisseling. De Brandenburger Tor is de plek waar het allemaal gebeurt in Berlijn. Om twaalf uur ‘s nachts begint hier een groot vuurwerkspektakel.
5. Londen, London Eye Aftellen met de Big Ben is misschien wel de mooiste manier om af te tellen naar een nieuw jaar. Om twaalf uur wordt vanaf de London Eye een spectaculair vuurwerk afgestoken. Een groot feest, elk jaar komen er meer bezoekers op af. Recht tegenover de London Eye is het beste uitzicht op het vuurwerk. Bang dat het allemaal wat duur wordt? Dat kan best meevallen, reizen met de metro is namelijk gratis deze nacht.

Bron: Ebookers.nl

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Photo credit: coquetboy / Foter.com / CC BY

Lees ook:Ook Brussel heeft nu een eigen lichtfestival
Lees ook:De beste nieuwjaarsfeesten ter wereld
Lees ook:Met Easyjet goedkoop naar wintersportbestemming
Lees ook:Blootgelegd: de beste naaktstranden en -evenementen
Lees ook:Oranjecamping verwacht 2500 gasten tijdens Olympische Spelen

Geen reacties // Reageer