Krakau best beoordeelde stedentripbestemming

Afgelopen zomer zouden we naar Krakau. We waren er dicht in de buurt, maar vanwege ziekte moesten we onze vakantie onderbreken en konden we dus niet naar Krakau. Dit jaar gaan we voor de revanche. We moeten en zullen naar Krakau, en het volgende nieuwtje maakt dit gevoel alleen maar sterker; Krakau scoort namelijk op Zoover de allerhoogste score van alle Europese stedentrips. Een stedentrip wordt gemiddeld met een 8,7 beoordeeld. Op cultureel gebied scoort de stad maar liefst een 9.

Een aantal punten die als zeer positief ervaren worden zijn de betaalbaarheid, de vriendelijkheid van de bewoners, en het culturele aanbod.

Sevilla en Venetië staan tweede en derde. Beide steden krijgen gemiddeld een 8,6. Sevilla en Venetië scoren hoog op cultureel gebied. De sfeer in Sevilla is volgens bezoekers van Zoover het best. Qua hoog segment accommodaties doet Venetië het dan weer beter. De gemiddelde waardering voor 4 en 5 sterren hotels in de stad is een 8,3.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Bed and Breakfast populairste accommodatie zomer 2012
Lees ook:Kamperen en citytrip in één is schot in de roos
Lees ook:De boeren-stedentripbestemmingen
Lees ook:Grote delen Venetië onder water
Lees ook:Veel goedkope vluchten RyanAir vanaf Airport Weeze in 2010

Geen reacties // Reageer